Najnovšie recenzie zo sekcie Posilňovacie lavice
- Dobrá cena
- Pekný vzhľad
- Nepresné diely
Diely boli oškúlené, diery boli nepresne predvŕtané, jeden človek to nemá šancu zložiť, dvaja musia naťahovať aby zapasovali diery a tretí zakladať skrutky. Ale po zložení a pri pohľade z metra a viac aby nebolo vidieť oškúlenú farbu vyzerá dobre a aj pevne. Teda nie len vyzerá ale aj je pevné. Je predpoklad, že to niečo vydrží. V podstate sme s výrobkom spokojný.
Asi to zodpovedá cene,za málo peňazí je to dosť labilné, určite nie na profi používanie, keď to chcete poriadne zatiahnuť, aby to bolo pevnejšie a stabilnejšie, tak sa materiál prehybá. Celé je to slabé, až sa bojím, či sa to nerozpadne pod váhou človeka a činky. :-)
Tím obchodu Hop-Sport.
- Výborná do malých priestorov.
- Ľahká aj na každodenný presun v miestnosti v prípade, že po zložení ju musíte odložiť.
- Spracovanie dobré až na niektoré zvary.
- Kvalita zvarov mohla byť lepšia
Jedna strana lavičky ok, druhá strana akoby sa na nej niekto učil zvárať (zvary nepekné, miestami až prepálené plechy). Skrutka na zaistenie stĺpikov pre uloženie činky bola prizváraná nakrivo (na tej jednej strane) nedala sa skrutka zakrútiť. Musel som to mechanicky vyklepat a zrovnať.
Chcelo by to výstupnú kontrolu pred balením.
Zadné rukoväte sú podľa mňa vhodné pre cvicenca s výškou max 180cm. Ja mam 174cm a je to na tesno.
Zabalené dobre, v jednej krabici. V balení aj rukavice aj keď dlho asi nevydržia, ale potešia.
Reakcia značky Hop-Sport
ďakujeme za tento komentár!
- Lacné
- stabilna
- da sa lahko zlozit aby nezaberala priestor
- spracovanie a material kvalitny
jeden profil na uchytenie sklapacej lavice nebol predvrtany, ale to bol jediny problem, islo o 2 diery, pouzity material je kvalitny a vzhladovo prijemny, mam 175 a zmestim sa, vyssi clovek bude mat mozno trocha problem sa tam poskladat, vyuzivam vsetko okrem tzv. motylikov, v kombinacii s kladkou je to super stroj na domace pouzitie, dokupil som si este jednorucky, EZ tyc, vel. cinku a samozrejme kotuce, tento stroj jednoznacne odporucam vzhladom k cene, vyuzitia a aj spracovania, nic momentalne lepsie nenajdete
Tím obchodu Hop-Sport.
Skvelá lavička za super cenu.
Tím obchodu Hop-Sport.
- Skladacia (mám ju v pohode v skrini)
- Najlepšia cena na trhu
- Manipulácia je jednoduchá
- Do bytu nič lepšie som nenašiel
- Hneď pri montáži odpadol cvok koženky no sekundové lepidlo to poriešilo. Inak nič.
Na truhu som hľadal ľavicu s nastaviteľným uhlom a aby bola skladacia. V bytových podmienkach je práve tento výrobok jedničkou, čo sa požiadavku a ceny týka. Skombinoval som to s konkurenčným stojanom a mám pocit že som vo fitku
Neľutujem!
Tím obchodu Hop-Sport.
- dobre spracovanie, vhodne pre domace pouzitie
- variabilne nastavenie
- dostatok miesta pre nohy
- polstrovanie tak akurat, ani makke ani tvrde
Dobre posilnovacie zariadenie na posilnenie svalov chrbta. Spracovanie precizne, ale zas skor na domace pouzitie, ked sa s tym bude zodpovedne pracovat, zda sa ze to aj nejaky cas vydrzi. Nosnost viac nez 100 kg.
Tím obchodu Hop-Sport.
ma par nedostatkov ale v danej cene je to uplne OK.
- Milo prekvapená ,precvičim celé telo
Tím obchodu Hop-Sport.
- Produkt sa da lahko poskladat
- Vyrobene z vcelku solidneho materialu
- Niektore ukony sa nedaju vyuzit ako predajca uvadza
- Butterfly prakticky nepouzitelny
- Vysoka cena
Zatial vcelku spokojny. Musel som si vsak lavicku prisposobit a prerobit k vlastnej potrebe. Podla mojho nazoru cena produktu je vsak neprimerana.
za tú cenu fajn lavička na domáce cvičenie, jediné mínus, držiak na nohy je krivo privarený a nejde pevne zafixovať jeho pozícia
- Dobrá kvalita
- Nízka cena
- Ľahká
- Prekvapivo pevná
- Praktická
- Bez skladania
- Rozumná cena
Luxusná pre domáce potreby. Mám od nich celé vybavenie pre cvičenie doma a určite objednám ďalšie.
- Super dobrá vec.
lavička sa celá hompala, nastavenie polohy ide ťažko, musel som povoliť skrutky čo malo za následok že už nebola taka pevná. Už by som si ju nekúpil, ale na oko je pekná.
- Cena /kvalita
- Celkom stabilne
- Jedna diera na modlitebnik nepasovala ,ale to sa da opravit
- Motylik na rozpazovanie.je podla mna nepouzitelny,rovno som ho dal bokom
Celkovo som spokojny za cenu ktoru som zaplatil som dostal co som cakal. Ma to iste muchy ,ale nic co by mi branilo cviceniu.Samozrejme nie je to lavicka ako vo fitku ale to nikto ani nemoze cakat.
Lavicka OK,nastavenie sklonu OK ale chcelo by ho lepsie fixovat (trosku lieta zlava doprava),modlitebnik OK, predkopavanie som zatial neskusal
Tím obchodu Hop-Sport.
Dobrá kvalita. Na domáce cvičenie úplne stačí. Nevýhody zatiaľ žiadne.
Reakcia značky Hop-Sport
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom od nás!
Tím obchodu Hop-Sport.
- Vyhovuje vo všetkom, rýchla montáž, stabilný, flexibilný, splnil očakávania.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »